Medigames 2010 Kroatië-Porec

  • Posted on: 15 July 2010
  • By: Stefan Biesmans

Medigames 2010Van 3 t/m 10 juli 2010 vonden de 31ste World Medical & Health Games plaats in Kroatië-Porec. Het waren mijn 3 de spelen. Na 2 jaar geleden in Garmisch-Partenkirche waren de verwachting weer hoog.

De eerste twee dagen van de zwemcompetities behaalde ik een zilver medaille op de 400m vrijeslag. Woensdag was er de kwart triathlon, waar ik zolang naar uitgekeken had. De concurrentie was sterker dan verwacht. Zwemmen was in de zee en het fietsen en lopen was op een heuvelachtig parcour. Bij het fietsen zat er zelfs een helling van 7 en 9% in, en dit bij temperatuur van 32 graden. Na 2:08:37 behaalde ik als eerste de finisch gevolgd door een Canadees Laroche Marc 2:09:52 en een Italiaan Marini Roberto 2:11:03. De titel was binnen. De laatste twee dagen van de zwemcompetities behaalde ik goud in de 100m schoolslag en 4x50m vrijeslag aflossing, zilver op de 400m en 1500m vrijeslag en brons op de 200m wisselslag. Mijn medigames waren geslaagd.

Foto's staan in het foto album.

De uitslag van de triatlon.

Reacties

dat hebt ge weer fijn gelapt!

ik zou zeggen gun die andere ook iets... maar dan moeten ze maar harder trainen zeker Wink.

 

grts, cois.

Het is een mooi avontuur geweest op de foto's te zien. Weer knap gedaan Stefan.

Erik.

proficiat stefan met je mooie prestatie

greetz dirk B

Proficiat Stefan , aan de uitslag te zien worden op die medigames geen geschenken uit gedeeld . De tijdsveschillen zijn klein , tussen dat zeer internationaal gezelschap. Ik denk dat de rest bang was om samen met jou naar de BARAQUE MICHEL te fietsen . Ik heb teminste lans een wereldkompioen gefietst.  

  

pure klasse...

ik was er zelf bij, heb je zien starten in het zwemmen en kunnen genieten. dit is en blijft je ding hé. de tegenstand gewoon wegblazen in open water, dat zegt wellicht al genoeg. van dan uit was het controleren en uitbouwen naar een mooie zege.     een dikke proficiat

Olivier