activiteit

buiten triatlon doet TCM nog tal van andere activiteiten

jeugdtriatlon geannuleerd

 • Posted on: 23 March 2020
 • By: Stefan Biesmans

Ons evenement op 3 mei 2020 is geannuleerd en dit in functie van de maatregelen die genomen zijn om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We willen hiermee benadrukken dat de gezondheid van onze deelnemers maar ook medewerkers primeert en nemen daarmee onze verantwoordelijkheid op.

Tags: 

Steakdag 2015

 • Posted on: 23 November 2015
 • By: John T.

Zondag 22 november organiseerde onze club de jaarlijkse steakdag in zaal Asteroïde naast het zwembad Prinsenpark te Maasmechelen. Dankzij heel veel helpende handen en liefst 700 gasten kunnen we na deze recordeditie spreken van een grandioos succes. We danken alle sympathisanten die we gisteren mochten ontvangen en hopen iedereen in november 2016 weer een heerlijke maaltijd te mogen aanbieden.

Foto: 
Tags: 

Dexters Trophee 2015

 • Posted on: 5 November 2015
 • By: bjornramaekers

Op 20/09 werd gestreden om de Dexterstrofee. In natte omstandigheden werden vijf rondjes Duivelsberg gereden waarna Bjorn Ramaekers in de sprint de maat nam van Stefan Biesmans en Jan Cuijpers. Achteraf werden alle leden warm onthaald in Garage Dexters voor de prijsuitreiking. Onze sponsor zorgde voor heerlijke broodjes en vlaai om de innerlijke mens te versterken. Natuurlijk moest op de gezondheid van de winnaar en alle deelnemers gedronken worden. De sterke verhalen na de koers mochten ook niet ontbreken.

Tags: 

Nieuwjaarsfeest 2015

 • Posted on: 4 January 2015
 • By: Erik Kuypers

Naar jaarlijkse traditie nodigde TCM haar leden uit voor een nieuwjaarsontbijt. Dit jaar waren we te gast bij La Butte aux Bois in Neerharen.
Na elkaar uitgebreid een gelukkig nieuwjaar te hebben gewenst, genoten we van een heerlijk ontbijt. De voorzitter blikte terug op het voorbije jaar en stelde voor wat we kunnen verwachten op sportief gebied.
Tevens tekenden een 15-tal leden een intentieovereenkomst om in 2016 deel te nemen aan een volledige triatlon. Voor deze atleten zorgt sponsor W-CUP in de voorbereidingsperiode voor de nodige sportdrank en -voeding.

Foto: 
Tags: 

Trainingsdag najaar 2014

 • Posted on: 6 December 2014
 • By: Erik Kuypers

Omdat het zwembad nog dicht was wegens de verbouwingen, stonden er dit keer enkel fietsen en lopen op het programma. Met 12 leden vertrokken we om 9 uur voor een mooie fietstocht van 55 km.
Het weer viel heel goed mee. Een beetje fris, maar het was droog en zonnig.

Na een goede training werd er verzameld in La Bodega voor een smakelijke afsluiter van weer een mooie clubactiviteit.

Fotoalbum

Foto: 

Steakdag 2014

 • Posted on: 2 December 2014
 • By: Erik Kuypers

Op zondag 23 november vond onze jaarlijkse steakdag plaats. We mochten ongeveer 480 menu's serveren in zaal Asteroïde B612 in Maasmechelen.
Iedereen van harte bedankt voor de steun aan de triatlonclub en de Tri Kids van Maasmechelen. Hopelijk tot volgend jaar voor weer een geslaagde steakdag. 

Fotoalbum

Foto: 

Jeugdtrainingsdag

 • Posted on: 8 March 2014
 • By: Stefan Biesmans

Proficiat aan alle jeugdleden van TCM en JTTL die afgelopen zaterdag op de trainingsdag te Herderen alle disciplines van de triatlonsport beoefend hebben. Eerst zijn we gaan zwemmen in het zwembad van Bilzen "De Kimpel". Daarna hebben we in verschillende groepen gefietst en gelopen in het heuvelachtige Herderen. Het was genieten om te zien hoe alle kinderen genoten van het sporten.

Tags: 

Pagina's