Triatlon Stein

  • Posted on: 21 June 2010
  • By: Erik Kuypers

Zondag 20 juni vond de Sabic Triatlon Stein (NL) plaats. Het was tevens het open NK lange afstand (3 - 110 - 30). Jan Cuijpers, Donny en Dirk Dexters namen deel aan deze, waarschijnlijk wel de zwaarste, triatlon in de Benelux.  De volledige uitslag.

Hier volgt een verslagje door deelnemer Jan Cuijpers:  Triathlon Stein volbracht door de 3 TCM -mannen. Zwemmen ging prima en na Jan kwam Dirk en vlak daarna Donny uit het water. Door de traditioneel langzame wissel van Jan waren Donny en Dirk eerder weg op de fiets. In de eerste fietsronde kwamen ze samen en  de 'Three Blackman' van TCM bleven dat tot in de voorlaatste ronde. Al die tijd werden ze fel aangemoedigd en gesteund door 3 broers Dexters, Michel , Etiënne en Noël. Ook Jan Jackers stond langs het parcours.
In de voorlaatste ronde  kreeg Donny stop and go en daardoor was Jan als eerste klaar met fietsen. Weer met drie tegelijk begonnen aan het lopen, maar als snel werd duidelijk dat Dirk de sterkste loper was. Met een eindtijd van 6.47 uur werd hij 72ste overall bij de heren. Knappe prestatie.Donny met 7.02 uur goed voor plek 101, hij was er nog nooit zo snel en Jan 134ste met 7.25 uur.

De omstandigheden waren ideaal.

Reacties

perfisia veteranen

Dré

ps   zie Dirk niet in uitslag ??

net het verslag van Jan gelezen,

Dirk uiteraard ook proficiat met je GOEDE prestatie

 

dikke proficiat voor de 3 atleten.

dirk, petje af kerel!!!

Goed gedaan mannen, sterke prestatie. Ik heb live gekeken via internet op de site van Stein.

Stefan