Ironkids triathlon Stein

Geschreven door Stefan Biesmans op 15/07/2019

5 juli stonden onze trikids aan de start van de ironkids jeugdtriathlon te Stein. Er waren weer mooie prestaties van onze jeugdleden. Zo was er goud voor Ronan en Loesha, Zilver voor Jens, Dina en Mirthe en brons voor Virginie. Verder stonden ook nog Yannou, Yorin, Hamza en Tasnime aan start van deze wedstrijd. Proficiat allen.


Ironkids triathlon Kinrooi

Geschreven door Stefan Biesmans op 01/07/2019

Jens en Loesha behaalde beide goud voordat de volwassen vertrokken in de Ironkids triathlon te Kinrooi. Daan en Jan namen deel aan ouder kind triathlon waar ze vierde eindigden. (maar eigenlijk waren ze officieel derde


Ironkids jeugdtriatlon Maasmechelen

Geschreven door Stefan Biesmans op 08/05/2019

Zondag 5 mei hadden we onze eigen Ironkids Jeugdtriatlon te Maasmechelen. Na vijf jaar een zwemloop te hebben georganiseerd, stapte we over naar een echte jeugdtriatlon. We mochten maar liefst meer dan 200 atleten ontvangen op onze eerste editie. Van een succes gesproken. Ook onze eigen trikids leden zette n weer hun beste beentje voor om er een leuke en sportieve namiddag van te maken. Zo behaalde Lars, Jens en Dina een verdienstelijke derde plaats. Proficiat aan alle trikids leden die aan de start stonden.


Ironkids zwemloop Waldfeucht

Geschreven door Stefan Biesmans op 08/05/2019

Afgelopen zaterdag 4 mei stonden een 10 tal trikids leden aan de start van de Ironkids zwemloop in het Duitse Waldfeucht. Door weer en wind (regen, hagel, sneeuw) moesten onze jeugdige leden strijden, voor de ene een podiumplaats en voor de andere een mooie ere plaats. Zo was er goud voor Dina, Jens, Lars en Ronan - zilver voor Yannou.


Zwemloop Aarschot

Geschreven door Stefan Biesmans op 25/03/2019

In de zwemloop te Aarschot afgelopen zondag werden Jens 3de en Ronan 2de. Dina strande op een 4de plaats en Jonas moest zich tevreden stellen met een 5de plaats.


Zwemloop Nijlen

Geschreven door Stefan Biesmans op 18/09/2018

In de zwemloop te Nijlen werd er weer schitterend gepresteerd door onze jeugdleden van Trikids Maasland. Zo was er goud voor Noor, Jonas en Jens en zilver voor Lars en Emily.


Zwemloop Tongeren

Geschreven door Stefan Biesmans op 18/09/2018

In de zwemloop van Tongeren stonden de volgende trikids leden op het podium: Zo was er goud voor Lars, Jonas, Emily, Jens en Tristan en zilver voor Yannou en Jelte. Proficiat aan alle deelnemers.


jeugdtriatlon Paal

Geschreven door Stefan Biesmans op 18/09/2018

Als enige van de club trok Jens vandaag naar de Paalse Plas om er deel te nemen aan de laatste Jeugdtriathlon van het seizoen. Hij behaalde er de eerste plaats.


Ironkids Zuid Afrika

Geschreven door Stefan Biesmans op 18/09/2018

Zelfs in Zuid Afrika stonden twee trikids leden aan de start van een Ironkids wedstrijd. Sam en Tiebe namen deel aan de Ironkids race.


Winst voor het trio team in de Steengoed Maas triatlon.

Geschreven door Stefan Biesmans op 30/07/2018

Gisteren werd het SVK Itzu trio team eerste in de Steengoed maas sprint triathlon. Met Stefan Biesmans als zwemmer, Olivier van Gestel als fietser en Tristan Hilven als slotloper.


Pagina's